Douanediensten

Douane, snel en probleemloos inklaren

Wat wij bij Red Star Forwarding & Logistics extra spannend (lees: leuk) vinden, is het werken met de douane. Zodat uw vracht zonder problemen ingeklaard kan worden. Uw Red Star Forwarding & Logistics Central Control Unit onderhoudt permanent contact met de Belgische douane, zodat ook uw lading snel en efficiënt in- en uitgeklaard wordt. Dankzij onze altijd proactieve aanpak wordt elke overzeese zending correct voorbereid. We controleren de hele papierwinkel vanaf de inkoopbon en bekijken of de ENS en EXS zijn ingevuld door de overzeese expediteur. Niets staat een tijdige levering van uw zending dan nog in de weg!
 

Douanediensten, inklaren, 'n thuiswedstrijd

Douanediensten passen perfect in het internationale transportdienstenpakket van Red Star. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw goederen in beweging komen, maar houden ook alle geldende procedures in de gaten die betrekking hebben op invoer in de Europese Unie. Een nauwe samenwerking met u als klant is van essentieel belang om vertragingen, boetes en sancties te voorkomen. Mocht er eens wat tegenzittten qua douanediensten, dan bieden onze senior expediteurs alle benodigde ondersteuning en helpen u om eventuele schade binnen de perken te houden. 

Entrepot oplossingen, scherp geprijsd

Wij bieden aantrekkelijk geprijsde oplossingen voor klanten die hun vracht in een entrepot willen opslaan. Wij adviseren u over het entrepot dat u nodig hebt en zorgen ervoor dat elke gewenste verandering meteen wordt doorgevoerd. Als de douane met een vordering komt, doen wij er namens u alles aan om de situatie in uw voordeel te schikken. Opslag in entrepot wordt zo een uitdaging, nooit een probleem!

Onze douanediensten samengevat:

  • Fiscale vertegenwoordiging
  • Herkomstcertificaten
  • Bemiddeling in geval van geschillen
  • Fysieke inspectie op de kade en in magazijnen
  • Alle benodigde documenten voor import, export en expeditie
  • Opslag in douane-entrepot