Over ons

Unieke expediteur

Wij zijn een tamelijk bijzondere expediteur, in 2011 opgericht door enkele gepassioneerde professionals op het gebied van expeditie, logistiek, transport. en forwarding. Wij hebben meer dan 75 jaar gecombineerde ervaring met de meest specialistische en veeleisende soorten vracht. Een breed en uniek scala certificeringen maakt ons als expediteur uniek in de branche.

Internationaal expeditiebedrijf

Het internationale transport van de meest delicate goederen en vracht is bij ons als internationaal expeditiebedrijf in meer dan veilige handen. In de ruim drie jaar van ons bestaan hebben we een keur aan complexe en veeleisende shipments mogen regelen voor toonaangevende organisaties in de wereld. Ons bedrijf staat nu al bekend om diensten met 'echte' substantiële meerwaarde. Als internationaal expeditiebedrijf koesteren wij de ambitie, een nieuwe norm te stellen in de internationale expeditiemarkt, voor de meest uitdagende industrieën en handelssectoren wereldwijd.

Forwarders met 'guts', en verstand van zaken

Red Star Forwarding & Logistics benut alle denkbare transport modaliteiten. Maar dat is niet eens zó bijzonder. Wat ons bijzonder maakt als all-round Forwarder is onze kennis van gecompliceerde cargo, zoals strategische goederen, wapens, munitie, chemicaliën, verse en diepgevroren voedingswaren, gevaarlijke en brandbare en explosieve stoffen, project cargo en zwaar transport. Gecombineerd met een door-en-door betrouwbaar netwerk van professionele sub-contractors, up-to-date kennis van wet- en regelgeving en effectieve lijnen met de autoriteiten in belangrijke diepzeehavens, maken ons onverslaanbaar. En u dus ook als het kritisch is. Dat, en niets anders, is de basis voor ons enorme succes sinds 2011.