Voordelen

Voordelen van Red Star Forwarding & Logistics

Kennis
Wij geven u vanuit onze ervaring en expertise informatie waar u echt iets aan hebt, of het nu gaat om de eerste begroeting of minuscule details van een complexe zending. Als het succes van uw bedrijf afhangt van de logistiek, is het van essentieel belang dat uw product ongeschonden en op tijd bezorgd wordt. U vertelt ons wat uw bedrijf nodig heeft en hoe de processen werken - wij stellen vervolgens onze deskundige mensen (op logistiek gebied en andere vlakken) ter beschikking. Zo komen we gezamenlijk tot de beste oplossing voor uw bedrijf.

Regelgeving
Wat u wilt, is dat uw gevaarlijke stoffen, strategische goederen en andere delicate vracht veilig op de bestemming aankomen. Welkom in het doolhof van douanes en invoerrechten, beperkingen en mandaten, internationale normen en lokale vereisten! Uw hoofd slaat waarschijnlijk aan het duizelen van de hele wettelijk verplichte papierwinkel die nodig is om uw lading te transporteren en correct vast te leggen. Dankzij onze jarenlange ervaring is dit een koud kunstje voor ons geworden. Herkomstcertificaten, beveiliging door derden, veiligheidscontrole en -certificering, kredietbrieven, audits en naleving… Met Red Star Forwarding & Logistics doorloopt u dit proces soepel en snel, bij zowel eenvoudige zendingen als de meest complexe. Samen komen we er wel!

Ons uitgebreide netwerk van professionele agenten en logistieke partners is verspreid over de hele wereld. We kunnen dus altijd terugvallen op betrouwbare en deskundige vertegenwoordiging ter plekke, zelfs in de meest afgelegen gebieden ter wereld.

The world is Red Star's play ground