Transport modaliteiten

Wij zijn gek op uitdagingen   
Het selecteren van de meest efficiënte en kosteneffectieve transportwijze is altijd een grote uitdaging. Bij Red Star Forwarding & Logistics gaan we samen met u op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor de klus. Het is ons doel om onze klant de meest betrouwbare dienstverlening op maat te bieden die er in de transportbranche te vinden is.

Wereldwijde logistieke service
Red Star Forwarding & Logistics is een wereldwijde logistieke dienstverlener zonder eigen materieel. Wij werken namelijk samen met gerenommeerde lucht-, zee- en wegvervoerders en kunnen zo overal ter wereld flexibele en geïntegreerde transportoplossingen op maat aanbieden. Deze samenwerking, die kan bogen op zo’n 40 jaar ervaring, stelt ons in staat om flexibele aanbiedingen te doen, zowel praktisch gezien voor de allocatie van ruimte als vanuit financieel oogpunt. Zo kunnen we tevens gunstige transit- en hijsopties aanbieden.

Geen standaard oplossingen
Bovendien bieden wij multimodale transportoplossingen aan, zoals Zeevracht + Luchtvracht en Luchtvracht + Zeevracht. Dankzij deze multimodale opties zijn we zowel qua timing als qua prijs flexibel. Voor urgent, delicaat en/of specialistisch transport maken we logistieke oplossingen op maat. Hierbij blijft de vracht altijd zichtbaar en in beweging in uw logistieke keten.

Altijd in beweging
Uw logistieke behoeften veranderen voortdurend. Om u hierin optimale ondersteuning te bieden, ontwikkelen en perfectioneren wij onze transportdiensten steeds verder dankzij de ontwikkeling van maatwerkoplossingen met meerwaarde: directe levering, levering volgens tijdschema, overslag, temperatuur gecontroleerd transport, charters en projectlading.

Benieuwd hoe Red Star u kan ondersteunen in uw logistieke behoeften?
Met één klik op de knop schrijft u zich in voor de gratis Logistics Opportunity Scan.