Chemicaliën

Chemicaliën transport - kwestie van ervaring en knowhow

 Bij Red Star Forwarding & Logistics zijn we doordrongen van de specifieke eisen en regels voor het transport van chemicaliën: optimaal beheer van uw processen en kosten, volledige transparantie tijdens elke fase, duidelijk overzicht van uw zendingen en snelle, actuele informatie waar u op kunt bouwen. Zo kunt er zeker van zijn dat uw vracht tijdens elke fase van het transport volledig veilig is.

Transport van chemicaliën

Transport van chemicaliën is een klus naar ons hart. Dat doen we graag en goed! Het is onze ambitie om een norm te stellen in de internationale transport en logistiek binnen complexe en delicate sectoren, zoals de chemische industrie. We hebben door de jaren bewezen dat ons team hierin uitblinkt. Red Star Forwarding & Logistics beschikt over de juiste expertise voor deze sectoren, heeft een uitgestrekt bereik over de wereld en garandeert u uitzonderlijke kwaliteit.

HazMat vaardigheden

Onze bedrijf mag dan jong zijn, wij bieden u het complete transportpakket en zorgen ervoor dat uw vracht van de fabriek getransporteerd wordt naar de eindbestemming. Onze goede reputatie hebben wij te danken aan onze HazMat vaardigheden, onze palmeres uit het verleden en de goede veiligheidsscores binnen de chemische industrie. Ons team heeft jarenlange ervaring in het beheer van gevaarlijke stoffen en kan daarom op ieder moment alert en deskundig reageren.

Global expedition of fluid and dry chemicals, we love it!