Red Star team

Toegewijde expeditie professionals

Ons team bestaat uit toegewijde expeditie professionals. Samen staan zij voor ruim 100 jaar aan ervaring en knowhow op het gebied van logistiek, opslag, expeditie, juridische en fiscale kwesties, douanetarieven, accijnzen en administratie. De structuur van ons team weerspiegelt de unieke werkmethode van Red Star Forwarding & Logistics. Als wij uw project aannemen, wordt dat van begin tot eind uitgevoerd door één senior expediteur, tevens uw contactpersoon en klankbord voor al uw vragen. Hij of zij lost eventuele problemen ter plaatse op en ziet erop toe dat alles correct verloopt. Ons bedrijf kent geen hiërarchische structuur, geen afdelingen en we sturen nooit (NOOIT) iemand van het kastje naar de muur. Wij focussen volledig op uw opdracht en brengen die tot een goed einde. 

Teamleden

Guido Dyckmans - algemeen directeur, onze mede-oprichter en aandeelhouder. Guido kent zijn vak, en de haven van Antwerpen op zijn duimpje. Niet onhandig in dit vak. Guido houdt zich voornamelijk bezig met de meeste complexe (lees: spannende) tak van sport: wapens, munitie, vuurwerk… eigenlijk alle complexe vracht die om een delicate behandeling vraagt. 

Mail Guido Dyckmans     Linkedin profiel Guido Dyckmans 

Marino Cafini - business development manager, mede-oprichter en aandeelhouder. Sinds 1998 actief in logistiek; zet steeds vaker zijn knowhow in voor de expeditie van explosieven, munitie, vuurwerk en militaire goederen. Is daarnaast thuis in het transport van vloeistoffen, chemicaliën en voedingswaren.

Mail Marino Cafini

Ilse Soetewey - senior expediteur. Gespecialiseerd in expeditie van strategische goederen: wapens en munitie. Voelt zich als een vis in het water in het grote internationale netwerk van logistieke sub-contractors met wie Red Star Forwarding & Logistics een logistiek platform vormt.

Mail Ilse Soetewey

Cindy Van Geert - senior expediteur. Communiceert moeiteloos met relaties in Spaanstalige markten; is thuis op het gebied van voedselinspectie (gezondheidsdienst), en de expeditie, in- en uitklaring en opslag van voedingsmiddelen, met name diepvries voedingsmiddelen.

Mail Cindy Van Geert

Ortwijn Verbeke - inbound sales / senior expediteur. Ortwijn is in december 2015 bij het team gekomen. Hij is sinds 1981 actief in logistiek en expeditie, aanvankelijk met een brede focus op alle soorten goederen transport voor een veelheid van opdrachtgevers; de laatste jaren meer gespecialiseerd in het veeleisende transport van chemicaliën. Exact daar is de aansluiting met zijn baan bij Red Star Forwarding, die een specialist in expeditie van chemicaliën goed kon gebruiken. Ortwijn's passie is tweeledig: ten aanzien van zijn inside sales functie: tot samenwerking komen met een klant na een grondige analyse van zijn wensenpakket. Als expediteur doet hij dit met passie vanwege de voldoening, als hij a) het vertrouwen krijgt van een klant en dan b) hoe moeilijk de klus ook is, deze tot een goed einde brengt. Precies wat Red Star Forwarding en onze klanten nodig hebben. 

Mail Ortwijn Verbeke